Photo - For sale: Prins Bernhardplein 46, 1508 XB Zaandam Photo - For sale: Prins Bernhardplein 46, 1508 XB Zaandam Photo - For sale: Prins Bernhardplein 46, 1508 XB Zaandam Photo - For sale: Prins Bernhardplein 46, 1508 XB Zaandam Photo - For sale: Prins Bernhardplein 46, 1508 XB Zaandam Photo - For sale: Prins Bernhardplein 46, 1508 XB Zaandam Photo - For sale: Prins Bernhardplein 46, 1508 XB Zaandam Photo - For sale: Prins Bernhardplein 46, 1508 XB Zaandam Photo - For sale: Prins Bernhardplein 46, 1508 XB Zaandam Photo - For sale: Prins Bernhardplein 46, 1508 XB Zaandam Photo - For sale: Prins Bernhardplein 46, 1508 XB Zaandam Photo - For sale: Prins Bernhardplein 46, 1508 XB Zaandam Photo - For sale: Prins Bernhardplein 46, 1508 XB Zaandam Photo - For sale: Prins Bernhardplein 46, 1508 XB Zaandam Photo - For sale: Prins Bernhardplein 46, 1508 XB Zaandam Photo - For sale: Prins Bernhardplein 46, 1508 XB Zaandam Photo - For sale: Prins Bernhardplein 46, 1508 XB Zaandam
17 photos available

For sale: Prins Bernhardplein 46, 1508 XB Zaandam

Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Liveable area 57.9 m²
Acceptance By consultation
Status New for sale
€255,000
New for sale

General

Luxueuze en instapklaar appartement met maar liefst TWEE BALKONS!

Op een prachtige locatie op de zesde verdieping van een verzorgd complex ligt dit leuke starters appartement. De woning heeft maar liefst twee balkons waar je heerlijk van het weidse uitzicht kan genieten. De bereikbaarheid van deze woning is uitstekend met het openbaarvervoer (de bus en het treinstation) op loopafstand. De a... More info
Features
All characteristics
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Construction period 1968
Status New for sale
Offered since 24 June 2022

Features

Offer
Reference number 00144
Asking price €255,000
Service costs €223
Status New for sale
Acceptance By consultation
Offered since 24 June 2022
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 6th floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1968
Surfaces and content
Effective area 57.9 m²
Content 186 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 2 of which (1 bedroom)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Energy consumption
Energy certificate C
Features
Water heating Centrally supplied
Heating Collective heating
Has a balcony Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Home insurance Yes

Description

Luxueuze en instapklaar appartement met maar liefst TWEE BALKONS!

Op een prachtige locatie op de zesde verdieping van een verzorgd complex ligt dit leuke starters appartement. De woning heeft maar liefst twee balkons waar je heerlijk van het weidse uitzicht kan genieten. De bereikbaarheid van deze woning is uitstekend met het openbaarvervoer (de bus en het treinstation) op loopafstand. De auto kan je hier gratis voor de deur parkeren en binnen 2 minuten ben je op de snelweg. Deze wijk is rustig en van alle gemakken voorzien, voor de dagelijkse boodschappen kan je aan de overkant naar een XL Albert Heijn. Ook het Ziekenhuis, de sportschool en het park liggen op loopafstand van de woning. Het gezellige centrum van Zaandam ligt op 5 fiets minuten van de woning.

Indeling
Gemeenschappelijke entree met brievenbussen en bellentableau. Moderne verzorgde hal met toegang naar de lift en het trappenhuis. De entree van de woning ligt op de zesde verdieping met een ontsluiting via een binnenhal.
Entree woning, hal met meterkast, toegang naar de badkamer en toilet, de slaapkamer, woonkamer met een open keuken. De lichte woonkamer ligt op de hoek van het gebouw en heeft toegang naar één van de ruime balkons. De nette keuken is voorzien diverse apparatuur. De slaapkamer is ruim te noemen met ruimte voor een tweepersoonsbed en een grote kledingkast, via de slaapkamer kom je op het tweede balkon. De badkamer is voorzien van een luxe douche en een wastafel. De woning heeft een eigen afgesloten berging in de onderbouw.

Bijzonderheden:
• Gelegen op eigen grond
• Gezonde en professioneel beheerde VvE
• Servicekosten € 223,- inclusief stookkosten
• Gewilde buurt nabij het openbaarvervoer
• Het complex is recent verduurzaamd en gemoderniseerd
• Twee royale balkons met mooi uitzicht
• Eigen afgesloten berging in de onderbouw
• Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het Kadaster.