Definition

Het betreft een licht en ruim driekamer appartement (ca. 79 m2) met een balkon en een berging in de onderbouw. Uitbreiding naar drie slaapkamers behoort tot de mogelijkheden. 
Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van een goed onderhouden complex. 

Op loopafstand van winkelcentrum Osdorpplein waar je terecht kunt voor al je dagelijkse boodschappen, funshoppen, theater "De Meervaart" voor culturele ontspanning en uiteraard openbaar vervoer: tramlijn 1 en 17 en diverse busverbindingen. Eveneens op zeer korte afstand van Station Lelylaan, uitvalswegen A4, A9 en A10. Het appartement maakt deel uit van een gezonde en actieve vve met overwegend koopwoningen. Het hofje is rustig en er is voldoende parkeergelegenheid, mede dankzij de blauwe zone. 

Indeling:
Gemeenschappelijk portiek, de woning ligt op de eerste etage, direct achter de voordeur bevindt zich het halletje met de meterkast, de gang biedt toegang tot de eenvoudige gesloten keuken, twee ruime slaapkamers, een apart toilet, badkamer met een douche, wastafel en tot slot de royale woonkamer met fijne grote ramen, mooi uitzicht en een lekker zonnig balkon. 

Bijzonderheden: 

• Bouwjaar ca. 1962; 
• Vrij uitzicht en géén inkijk van buren; 
• Actieve vereniging van eigenaren; 
• Servicekosten ca 251,- per maand inclusief stookkosten; 
• Erfpachtcanon € 93,48 per jaar tot en met 2035.
• Berging in de onderbouw; 
• niet-zelfbewoningsclausule van toepassing

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/of je makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Features