Photo - Rented: Kamp 20, 8225 DS Lelystad Photo - Rented: Kamp 20, 8225 DS Lelystad Photo - Rented: Kamp 20, 8225 DS Lelystad Photo - Rented: Kamp 20, 8225 DS Lelystad Photo - Rented: Kamp 20, 8225 DS Lelystad Photo - Rented: Kamp 20, 8225 DS Lelystad Photo - Rented: Kamp 20, 8225 DS Lelystad Photo - Rented: Kamp 20, 8225 DS Lelystad Photo - Rented: Kamp 20, 8225 DS Lelystad
9 photos available

Rented: Kamp 20, 8225 DS Lelystad

Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 121 m²
Liveable area 114 m²
Acceptance By consultation
Status Rented
€1,850 /mo
Rented

General

LET OP: DE WONING WORDT ONGEMEUBILEERD VERHUURD!

In de centraal gelegen woonwijk "de Kamp" staat deze tussenwoning aan een hofje. De woning telt 3 slaapkamers, heeft een zonnige tuin op het zuiden en een ruime keuken met veel bergruimte. De woonoppervlakte is 114,1m2 en het huis is gelegen op een perceel van 121m2. Parkeerruimte is op eigen terrein. Het stadswinkelcentrum ‘de Gordiaan’ is op... More info
Features
All characteristics
Type of residence House, single-family house, terraced house
Construction period 1981
Status Rented
Offered since 19 May 2023

Features

Offer
Reference number 00171
Asking price €1,850 per month (indexed)
Deposit €3,700
Status Rented
Acceptance By consultation
Offered since 19 May 2023
Last updated 02 June 2023
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1981
Surfaces and content
Plot size 121 m²
Floor Surface 114 m²
Content 410 m³
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 4 (of which 3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Energy consumption
Energy certificate C

Description

LET OP: DE WONING WORDT ONGEMEUBILEERD VERHUURD!

In de centraal gelegen woonwijk "de Kamp" staat deze tussenwoning aan een hofje. De woning telt 3 slaapkamers, heeft een zonnige tuin op het zuiden en een ruime keuken met veel bergruimte. De woonoppervlakte is 114,1m2 en het huis is gelegen op een perceel van 121m2. Parkeerruimte is op eigen terrein. Het stadswinkelcentrum ‘de Gordiaan’ is op loop/fietsafstand net als buurtwinkelcentrum ‘de Boswijk’, hier vindt je een gezondheidscentrum en diverse scholen. Daarnaast zijn het ziekenhuis, het busstation en het Centraal Station van Lelystad allen binnen enkele minuten te bereiken.
Het complex Dudokhaken, waar de woning deel van uitmaakt, is in de jaren ’50 ontworpen door de architect W.M. Dudok. Het complex is in 2009 compleet gerenoveerd.

Indeling
Begane grond
Je komt binnen via de entree met toiletruimte, meterkast, de trapopgang naar de eerste etage en toegang tot de woonkamer en keuken. De woonkamer is tuingericht en heel licht door de grote raampartij aan de achterzijde. Door midden van de loopdeur heb je toegang tot de zonnige tuin. Praktisch is ook nog de trapkast, ideaal voor het opbergen van je stofzuiger. De gehele begane grond is voorzien van een laminaat vloer.
Aan de voorzijde bevindt zich de open keuken, deze is heerlijk ruim met veel werkruimte. De landelijke keuken heeft een L-opstelling en is licht van kleur. Deze keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals een gaskookplaat, oven, afzuigkap en losse koelkast (deze staat in de berging).

Eerste verdieping
De eerste verdieping beschikt over de overloop, 2 ruime slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer is gelegen aan de achterzijde en over de hele breedte van de woning en heeft rechte wanden, aan de voorzijde ligt de tweede slaapkamer deze is voorzien van een dakraam in de schuine wand. Op de gehele verdieping ligt een laminaatvloer.
De badkamer is aan de voorzijde gelegen, deze is volledig betegelde en voorzien van een douchecabine, tweede toilet en wastafel. Praktisch is het dakraam dat voor extra daglicht en ventilatie zorgt.

Tweede verdieping
Via een vaste trap bereik je de voorzolder, hier is de opstelplaats voor de wasmachine en de droger, ook de cv ketel tref je op de voorzolder. Tevens is hier bergruimte achter de schotten. De derde slaapkamer is ruim en voorzien van een dakraam.

Bijzonderheden
- LET OP ; De woning wordt ongemeubileerd opgeleverd
- De huurprijs is inclusief vergoeding voor stoffering
- De huurprijs is exclusief kosten voor nutsvoorzieningen
- Huurperiode minimaal 12 maanden
- Gratis parkeren op de openbare weg