Photo - For rent: Kamp 14, 8225 GC Lelystad Photo - For rent: Kamp 14, 8225 GC Lelystad Photo - For rent: Kamp 14, 8225 GC Lelystad Photo - For rent: Kamp 14, 8225 GC Lelystad Photo - For rent: Kamp 14, 8225 GC Lelystad Photo - For rent: Kamp 14, 8225 GC Lelystad Photo - For rent: Kamp 14, 8225 GC Lelystad Photo - For rent: Kamp 14, 8225 GC Lelystad Photo - For rent: Kamp 14, 8225 GC Lelystad Photo - For rent: Kamp 14, 8225 GC Lelystad Photo - For rent: Kamp 14, 8225 GC Lelystad Photo - For rent: Kamp 14, 8225 GC Lelystad Photo - For rent: Kamp 14, 8225 GC Lelystad
13 photos available

For rent: Kamp 14, 8225 GC Lelystad

Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 143 m²
Liveable area 110 m²
Acceptance Immediately
€2,200 /mo

General

In de groene wijk Kamp vindt je deze goed onderhouden eengezinswoning met 3 slaapkamers op de eerste verdieping en met een ruime 4e slaapkamer op de zolder. Tevens is er op zolder nog een aparte ruime met openslaande ramen waar zich de aansluitingen voor de wasmachine en de droger zich bevinden. Aan de voorzijde van de woning vind je de berging en eigen oprit met carport. In je diepe achtertuin... More info
Features
All characteristics
Type of residence House, single-family house, terraced house
Construction period 1982
Offered since 02 July 2022

Features

Offer
Reference number 00146
Asking price €2,200 per month
Deposit €2,200
Acceptance Immediately
Offered since 02 July 2022
Last updated 25 July 2022
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1982
Surfaces and content
Plot size 143 m²
Effective area 110 m²
Content 367 m³
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Energy consumption
Energy certificate A

Description

In de groene wijk Kamp vindt je deze goed onderhouden eengezinswoning met 3 slaapkamers op de eerste verdieping en met een ruime 4e slaapkamer op de zolder. Tevens is er op zolder nog een aparte ruime met openslaande ramen waar zich de aansluitingen voor de wasmachine en de droger zich bevinden. Aan de voorzijde van de woning vind je de berging en eigen oprit met carport. In je diepe achtertuin kan je heerlijk genieten van de zon aangezien de tuin op het zuiden en aan een groen plantsoen ligt. Tevens is er een achterom aanwezig.

De woning ligt op een zeer goede locatie in Lelystad. Op korte loop- c.q. fietsafstand vindt je bijvoorbeeld het station, theater, ziekenhuis en winkelcentrum "Gordiaan". In de buurt zijn ook talloze cafés, restaurants en diverse sportfaciliteiten. Je dagelijkse boodschappen kan je doen bij de supermarkt die op nog geen 5 minuten loopafstand ligt.

Indeling
Begane grond
Je betreedt de woning via de entree/hal met nieuwe uitgebreide nieuwe groepen in de meterkast, alsmede een extra kookgroep. De ruime woonkamer geniet veel lichtinval en verschaft je toegang tot de achtertuin. De living is zeer gezellig heeft veel lichtinval. Aan de voorzijde van de woning ligt de open keuken, welke is voorzien van de nodige apparatuur. De wanden en het plafond zijn keurig afgewerkt. Via een tussenhal, waar zich ook het eerste (zwevende) toilet bevindt ga je met de vast trap naar de eerste verdieping.

1e Verdieping
Via de overloop bereik je de 3 ruime slaapkamers, een ruime berging en de badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en 2e toilet. Indien gewenst kan je hier nog een ligbad situeren.

2e Verdieping
De bovenste verdieping is te bereiken via een vaste trap. Hier bevindt zich de overloop en de voorzolder met toegang tot de ruime 4e slaapkamer, welke zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde voorzien is van een groot kunststof dakkapel. Het dakkapel is aan de achterzijde (zuiden) ook voorzien van een elektrisch rolluik Op de voorzolder bevindt zich de recent nieuw geplaatste mechanische installatie. Vanuit de 4e slaapkamer heb je toegang tot een extra waskamer. Hier bevinden zich de aansluitingen voor de wasmachine en de droger. Indien gewenst kan je hier eenvoudig een derde toilet situeren. Leuk detail is dat de wasruimte ook voorzien is van een dakkapel met daardoor extra licht en een raam dat open kan.

Bijzonderheden
- LET OP ; De woning wordt ongemeubileerd opgeleverd
- De huurprijs is inclusief vergoeding voor stoffering
- De huurprijs is exclusief kosten voor nutsvoorzieningen
- Huurperiode minimaal 12 maanden
- Gratis parkeren op de openbare weg